top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IAI krijgt contract van de Filipijnse marine voor MiniPOP-systeem voor maritieme toepassingen


MiniPOP systeem. Foto IAI


Israel Aerospace Industries (IAI) heeft een contract gekregen om de Filipijnse marine te voorzien van de MiniPOP voor maritieme toepassingen Electro-Optics Systems. De systemen zullen worden geïntegreerd op patrouilleboten van de Filipijnse marine.


IAI's MiniPOP voor maritieme toepassingen, ontwikkeld door IAI's Systems Missiles and Space Group, is een lichtgewicht en compact observatiesysteem met meerdere sensoren, gebouwd voor maritieme toepassingen.


Het elektro-optische systeem is ontworpen om zowel overdag als 's nachts te werken en is bestand tegen zware omgevingsomstandigheden zoals schokken, trillingen van golven en extreme temperaturen. De payload biedt realtime beeldvorming, automatische videotracking en nauwkeurige geolocatie mogelijkheden voor doelen die kunnen worden gebruikt als een stand-alone EO/IR-observatiesysteem op kleine en middelgrote schepen.


De MiniPOP voor maritieme toepassingen is wereldwijd operationeel bij marines en bouwt voort op IAI's decennialange erfgoed in elektro-optische technologie. IAI heeft uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van elektro-optische systemen en operationele sensoren voor lucht-, land- en maritieme toepassingen.


Groepsfoto na ondertekening van de overeenkomst. Foto IAI


Boaz Levy, IAI President en CEO, zei: “We zijn trots op de groeiende samenwerking van IAI met de Filippijnse marine en de mogelijkheid om onze operationele, in gevechten bewezen systemen aan de Filippijnen te leveren. Dit contract voor elektro-optische systemen sluit aan bij andere recente deals tussen IAI en de Filippijnse marine, wat de groeiende samenwerking betekent en dient als een getuigenis van het vertrouwen dat de klant heeft in de geavanceerde technologieën van IAI. We kijken ernaar uit om onze vruchtbare samenwerking in de komende jaren uit te breiden.”

41 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page