top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IAI presenteert de nieuwste defensieoplossingen op Aero India


De Heron. Foto IAI


Israel Aerospace Industries (IAI), Israëls toonaangevende lucht- en ruimtevaart- en defensiebedrijf, zal zijn geavanceerde technologieën, toonaangevende luchtverdedigingssystemen en grondgevechtsoplossingen demonstreren (in standen # 5.1 & 5.2, hal F) op Aero India 2023, India's grootste defensietentoonstelling, die zal plaatsvinden van 13-17 februari.


IAI leidt een strategische transformatie om snelle directe toegang te bieden tot de superieure oplossingen van IAI ter volledige ondersteuning van de visie van Atmanirbhar Bharat in India van een zelfvoorzienend land. IAI zal tijdens de tentoonstelling verschillende Memorandums of Understanding (MoU's) en joint venture-overeenkomsten ondertekenen om de banden met de lokale defensiesector te verdiepen.


De afgelopen 30 jaar heeft IAI nauwe partnerschappen opgebouwd in India, waarbij verschillende strategische platforms aan India zijn ontwikkeld en geleverd, waaronder lucht- en raketverdedigingssystemen, onbemande luchtsystemen (UAS), satellieten, radars, trainingsplatforms en andere. De ultramoderne systemen en technologieën van IAI zijn operationeel gebruikt in de drie militaire wapens van India en andere overheidsinstanties. Bovendien werkt IAI nauw samen met de Indiase strijdkrachten om geavanceerde technologieën te ontwikkelen en te produceren in de lucht-, land- en zeearena's.


Boaz Levy, IAI President en CEO: “We zijn erg verheugd om terug te zijn in India voor Aero India, dat een aantal van onze toonaangevende partners in de defensiesector samenbrengt. We werken al meer dan 30 jaar nauw samen met de Indiase defensie-industrie en we kijken uit naar verdere samenwerking na de tentoonstelling. We kijken ernaar uit om onze vrienden en partners te ontmoeten terwijl we onze geavanceerde technologieën tentoonstellen op de Indiase, Aziatische en wereldwijde markten tijdens deze vooraanstaande tentoonstelling.”


Tijdens de show zal IAI een breed scala aan antennesystemen presenteren, waaronder de Medium Altitude Long Endurance (MALE) strategische Unmanned Aerial Systems (UAS) Heron TP. IAI's geavanceerde tactische rondhangmunitie is ontworpen voor zowel grond- als marine-eenheden, de Mini Harpy en de Rotem.


Daarnaast zal IAI een geavanceerde GEO Mini-communicatiesatelliet tentoonstellen, waarvan de ontwikkeling is gebaseerd op IAI's lange erfgoed en de Dror 1, Israëls nationale communicatiesatelliet-MCS. IAI's Rampage - supersonische, nauwkeurige lucht-grondaanvalsraket voor lange afstanden voor de vernietiging van hoogwaardige doelen. De Scorpius G (grond) is een op de grond gebaseerd EW-systeem dat is ontworpen om dreigingen op de grond en in de lucht te detecteren en te verstoren. Aerial Refueling Tanker voor de bevoorrading van Aerial Refueling en strategische transportvliegtuigen. De HAROP van IAI zal te zien zijn in de stand van Adanis en de LORA en MRSAM zullen te zien zijn in de BEL-stand.


Foto IAI
79 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page