top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft 20 gezochte personen in Judea en de Westbank gearresteerd

Foto IDF woordvoerder


Bij een terrorismebestrijdingsoperatie in de regio Jenin arresteerden de IOSH-politieagenten een gezochte man, en nadat hij probeerde te ontsnappen, schoten de troepen op hem en neutraliseerden hem.


De strijders arresteerden twee gezochte mannen, en namen een M-16 aanvalsgeweer en een vuurwapen in beslag. Tijdens dezelfde activiteit zagen de tussenkomende IOS-troepen een terrorist die een explosief naar de strijdkrachten gooide. De strijders schoten op hem en neutraliseerden hem.Tijdens een bataljonsoperatie in het Zaatra-gebied arresteerden de troepen twee gezochte personen en ondervroegen ze een groot aantal verdachten. De strijders hebben twee vuurwapens en nog een ander wapen gelokaliseerd en in beslag genomen.


In het Bidu-gebied arresteerden de soldaten een gezochte man en ondervroegen ze een aantal verdachten, in Beit Ijaza lokaliseerden de IDF-soldaten wapens en namen ze deze in beslag.

Foto IDF woordvoerder


In het Kalkilia-gebied hebben de strijders veel wapens gelokaliseerd en in beslag genomen, waaronder wapens en explosieven. De gezochte personen die werden gearresteerd en de oorlogsmiddelen die in beslag werden genomen, werden voor verdere behandeling overgedragen aan de veiligheidstroepen.


Tot nu toe zijn er sinds het begin van de oorlog ongeveer 3.700 gezochte personen gearresteerd in Judea en Samaria en de Bekaa Vallei, van wie er ongeveer 1.600 banden hebben met de terroristische organisatie Hamas.


500 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page