top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF arresteerde 46 terreurverdachten waarvan er 30 Hamas terroristen waren


Foto IDF woordvoerder


IDF-troepen en de Shin Bet arresteerden 46 gezochte personen die verdacht werden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten in Judea en Samaria. Dertig van hen behoren tot de terroristische organisatie Hamas.


De IDF-troepen voerden gisteren overdag een terrorismebestrijdingsoperatie uit in het dorp Tubas in het gebied van de Bekaa and Valleys Division, de strijdkrachten ondervroegen verdachten, arresteerden vier gezochte personen die verdacht werden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten en vonden wapens en munitie. Tijdens de activiteit werden schoten afgevuurd op de troepenmacht en werden er ladingen en stenen naar gegooid. De strijders reageerden door middel van verspreide demonstraties en schieten, waarbij kwetsbaarheden werden ontdekt.


Tijdens een operatie om terroristische agenten te arresteren in Kfar Bidou in Binyamin werden elf terroristische agenten gearresteerd werd een machinegeweer met munitie en werd een pistool gevonden. Bovendien hebben de troepen ongeveer 40.000 Shekel in beslag genomen die bedoeld waren voor terroristische activiteiten.


Foto IDF woordvoerder


Tijdens een initiatief van het 636 Bataljon gisteravond in het Etzion Brigade-gebied identificeerden ze verdachte IDF-soldaten die banden verbrandden in het Abu Dis-gebied. De strijdmacht reageerde door op hen te schieten en er werd een treffer gedetecteerd.


Tot nu toe zijn er sinds het begin van de oorlog ongeveer 1.180 gezochte personen gearresteerd in de Divisie Judea en Samaria en de Divisie Bekaa en Valleien, waarvan ongeveer 740 banden hebben met de terroristische organisatie Hamas.
283 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page