top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF arresteerde 69 terreurverdachten onder wie 37 Hamas agenten


Foto IDF woordvoerder


De troepen van de IDF en de Shin Bet opereerden zondagavond in veel centra in Judea en Samaria om terrorisme tegen te gaan en arresteerden 64 gezochte personen die verdacht werden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten. 37 van hen zijn actief in de terroristische organisatie Hamas.


De strijders namen ter plekke militair materieel in beslag. Ook hebben IDF-soldaten van de Dovdevan-eenheid vanochtend drie gezochte mannen gearresteerd in de stad Bethlehem, in het gebied van de brigade. Tijdens de operatie gooiden verdachten stenen naar de strijdmacht die reageerde met vuur, en er werden verwondingen geconstateerd. In het dorp Yatma in Samaria hebben de soldaten een jachtgeweer en militaire uitrusting gelokaliseerd en in beslag genomen.


Foto IDF woordvoerder


Ook opereerden IOSH Special Forces-raiders gisteravond samen met Special Forces-, IDF- en Shin Bet-strijders in de stad Nablus in Samaria en arresteerden twee gezochte personen die verdacht werden van terroristische activiteiten.


Tot nu toe zijn er sinds het begin van de oorlog ruim 800 gezochte personen gearresteerd in de Divisie Judea en Samaria en de Divisie Bekaa en Valleien, waarvan ongeveer 500 banden hebben met de terroristische organisatie Hamas.

139 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page