top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF arresteerden 2 gezochte personen en vernielden vijf draaibanken voor de productie van wapens


Foto IDF woordvoerder


Tijdens een gezamenlijke operatie van IDF-soldaten, het Israëlische leger en de Israëlische politie in het dorp Beytonia van de Binyamin Brigade, hebben de strijdkrachten vijf draaibanken voor de productie van wapens gelokaliseerd en vernietigd in het dorp Beytonia en twee gezochte personen gearresteerd.


Tijdens de activiteit gooiden verdachten stenen, verbrandden banden en gooiden molotovcocktails naar de strijdkrachten, die reageerden met maatregelen om de protesten uiteen te drijven.


Daarnaast arresteerden de strijders twee gezochte mannen in het dorp Abu Dis. Tijdens de operatie hebben de jagers een airsoftgeweer gelokaliseerd en in beslag genomen. In de loop van de nacht kwam er een melding binnen van het horen van geweervuur ​​in het gebied van de nederzetting Beit El van de Binyamin Brigade, er vielen geen slachtoffers en er werd geen schade veroorzaakt. Na huiszoekingen door de strijdkrachten werden in het gebied rugzakken gevonden.De gearresteerde gezochte personen en de in beslag genomen oorlogsmiddelen werden voor verdere behandeling overgedragen aan de veiligheidstroepen.
58 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page