top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF arresteert 12 verdachten en neemt wapens in beslag


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Ook de afgelopen nacht hebben IDF, ISA en de Israëlische grenspolitie antiterreuractiviteiten uitgevoerd op een aantal locaties in Judea en Samaria, waaronder de steden Qarawat Bani Hassan, Deir Abu Masha'al, Abu Shukhaydam, Arraba en Anabta.


Tijdens operationele activiteiten in de stad Ni'lin hebben de soldaten twee terreurverdachten aangehouden. De troepen waren ook actief in de stad Jamma'in en namen geld in beslag dat bestemd was voor terroristische activiteiten.


Bovendien hebben Israëlische veiligheidstroepen in het Al-Am'ari-kamp geopereerd en één terreurverdachte aangehouden. Tijdens de activiteit gooiden verdachten stenen naar de troepen en werden schoten gehoord in het gebied. Daarnaast hebben de troepen twee personen aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten in de stad Jaba' en Al-Ram.


De soldaten namen ook wapens in beslag tijdens operationele activiteiten in de steden Ubeidiya en Jabal Mualah.


In totaal werden 12 personen die verdacht werden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten 's nachts aangehouden en overgebracht naar veiligheidstroepen voor verder verhoor.


23 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page