top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF breekt grote Hamas cel op en arresteert 50 Hamas leden


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Als onderdeel van het dwarsbomen van de terroristische cel van de terroristische organisatie Hamas in Judea en Samaria hebben de IDF, ISA en Israëlische politie gezamenlijk tientallen terroristen aangehouden en talloze explosieven en wapens buitgemaakt.


Foto IDF-woordvoerderseenheid


In de afgelopen paar maanden hebben IDF-troepen, samen met de ISA en de Israëlische politie, meer dan 50 terroristen aangehouden, die allemaal deel uitmaken van een grootschalige Hamas terreur cel in het gebied van Judea en Samaria, en erop uit waren verschillende terreuraanslagen in Judea en Samaria en Jeruzalem te plegen.


Een paar van de gevonden explosieven. Foto IDF-woordvoerderseenheid


Als onderdeel van de troepenactiviteiten verijdelden soldaten van elite-eenheden, waaronder de Duvdevan-eenheid, de bedreigingen en arresteerden een groot aantal terroristen. De Hamas cel bezat veel wapens en explosieven, waaronder explosieven die geschikt waren voor het bouwen van een aantal zware explosieve terreurgordels.


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Unieke inlichtingenactiviteit en operationele samenwerkingen met de ISA en de Israëlische politie, maakten deze actie mogelijk.


De explosieven en munitie worden vernietigd. Foto IDF-woordvoerderseenheid


De IDF zal, samen met de veiligheidstroepen, te allen tijde blijven opereren om pogingen tot het plegen van terreuraanslagen tegen Israëlische burgers te dwarsbomen.


Foto IDF-woordvoerderseenheid


De chef van de generale staf, LTG Aviv Kohavi zei in ​​een ontmoeting met de commandanten: “Jullie hebben je missie goed uitgevoerd, jullie hebben een grootschalige terroristische cel opgerold en daarmee het volk van Israël een veilig gevoel gegeven".

2.006 weergaven0 opmerkingen
bottom of page