top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF-Chef vertrekt zondag voor een eerste officieel bezoek aan de Polen en de Frankrijk


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Vandaag, zondag, vertrekt de IDF-chef, LTG Aviv Kohavi, voor een eerste officieel bezoek aan de Republiek Polen en de Franse Republiek.


Tijdens zijn driedaags bezoek aan de Republiek Polen zal de chef van de generale staf werk gerelateerde vergaderingen houden met hoge functionarissen van de Poolse strijdkrachten, als gast van de chef van de generale staf van de Poolse strijdkrachten, generaal Rajmund Andrzejczak, die vorige week deelnam aan de IDF International Operational Innovation Conference in Israël.


De chef van de generale staf zal ook een bezoek brengen aan het concentratiekamp Auschwitz-Birkenau, samen met een delegatie van gevechts-, brigade- en bataljonscommandanten, die discussies zullen voeren over het onderwerp heldenmoed in de Holocaust. De chef van de generale staf zal ook professionele ontmoetingen houden met officieren van de Poolse strijdkrachten als onderdeel van de samenwerking tussen de twee legers.


Na het bezoek aan de Republiek Polen zal de chef van de generale staf de Franse Republiek bezoeken, als gast van de chef van de defensiestaf van de Franse strijdkrachten, generaal Thierry Burkhard. Luitenant-Generaal Kohavi zal een ontmoeting houden met de chef van de defensiestaf van de Franse strijdkrachten, evenals professionele werk gerelateerde vergaderingen met hoge functionarissen van de Franse strijdkrachten en de chef van de militaire staf van de president van de republiek, admiraal Jean-Philippe Rolland.


Het bezoek vindt plaats als onderdeel van de versterking van de militaire samenwerking tussen de IDF en de Poolse en Franse strijdkrachten. Tijdens het bezoek zullen kwesties met betrekking tot regionale uitdagingen en veiligheidsdreigingen worden besproken.


De chef van de generale staf wordt vergezeld door zijn echtgenote, mevrouw Yael Kohavi. Ook vergezellen de chef van de generale staf het hoofd van de internationale samenwerkingsdivisie, BG Effie Defrin, het hoofd van de inlichtingenonderzoeksafdeling, Brigade-Generaal Amit Saar en de IDF-woordvoerder, BG Ran Kochav, die zullen deelnemen aan de professionele vergaderingen.


De plaatsvervangend chef van de generale staf van de IDF, Majoor-Generaal Hertzi Halevi, zal de functie van chef van de generale staf op zich nemen tijdens de afwezigheid van LTG Kohavi.

38 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page