top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF en Shin Bet hebben 11 terreurverdachten in Judea en Samaria gearresteerd


Foto IDF-woordvoerder


De soldaten van de IDF, de Shin Bet en de Mageb arresteerden maandagavond en dinsdagochtend 11 gezochte terreurverdachten in Judea en Samaria.


Vanmorgen traden IDF-strijders en veiligheidstroepen op onder de inlichtingenleiding van de Shin Bet, in het dorp Wadi Brokin om een ​​gezochte persoon te arresteren die verdacht wordt van het schieten op de veiligheidstroepen.


Tijdens de activiteit waren er vuurgevechten in het gebied en ontwikkelde zich een wanorde, de strijdkrachten reageerden met maatregelen om de demonstraties uiteen te drijven en kwetsbaarheden werden ontdekt. Drie andere gezochte personen werden gearresteerd in het vluchtelingenkamp Kadora en in het dorp Turmusaiya.

Tijdens de operatie in Tormusaya werden een wapen van het Carlo-type, een patroon en vier dozen munitie gevonden in beslag genomen


IDF-troepen arresteerden nog vijf gezochte terreurverdachten in het dorp Doha, in de stad Bethlehem en in het vluchtelingenkamp Deheish. Tijdens de activiteit in het vluchtelingenkamp gooiden verdachten molotovcocktails naar de troepen.


De gezochte personen die werden gearresteerd en de in beslag genomen oorlogsmiddelen werden overgedragen aan de veiligheidstroepen voor verdere behandeling.

77 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page