top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF en Shin Bet hebben 6 gezochte personen in Judea en Samaria gearresteerd


Foto IDF-woordvoerder


De soldaten van de IDF, de Shin Bet en de Special Forces opereerden woensdagavond in Judea en Samria om zes gezochte personen te arresteren.


Bij de operatie in de dorpen Doha, Abidiya, Silwad en het vluchtelingenkamp Dahisha zijn vier gezochte personen aangehouden. In het dorp Doha ontwikkelde zich een gewelddadige strijd en de troepen reageerden met maatregelen om de demonstraties uiteen te drijven.


Tijdens de activiteiten in het vluchtelingenkamp Daheisha gooiden verdachten met stenen en schoten met vuurwerk naar de strijdkrachten.


In een gezamenlijke operatie van de IDF en de Shin Bet, gisteravond in de stad Jericho, op basis van inlichtingeninformatie van de Shin Bet, Abdullah Aa Adi Alan, een inwoner van het vluchtelingenkamp Aqbat Jaber, die betrokken was bij schietaanvallen op de IDF-troepen, werd gearresteerd.


Tijdens de operatie vonden de troepen een draaibank voor de productie van wapens en vernietigden deze.Een andere gezochte man werd gearresteerd in de stad Hebron en er werden drie wapens, munitie en radio's gevonden.


Foto IDF-woordvoerder


De gearresteerde gezochte personen en de in beslag genomen oorlogsmiddelen werden voor verdere behandeling overgedragen aan de veiligheidstroepen,

45 weergaven0 opmerkingen
bottom of page