top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF en Shin Bet hebben 9 terreurverdachten gearresteerd en wapens in beslag genomen


Foto IDF-woordvoerder


IDF en Shun Bet voerden woensdagavond terrorismebestrijdingsactiviteiten uit in Judea en Samaria en hebben daarbij negen terreurverdachten gearresteerd en wapens in beslag genomen.


De troepen arresteerden zes gezochte verdachten in de steden Halhul, Dura, Fawwar en het Al-Arroub-kamp. In de stad Hebron hebben de soldaten nog twee gezochte verdachten aangehouden en handvuurwapens gelokaliseerd en in beslag genomen.Foto IDF woordvoerder


Tijdens contraterrorisme-activiteiten in de stad Qalqilya ontstond een gewelddadige rel waarbij relschoppers stenen en molotovcocktails naar de strijdkrachten gooiden, die reageerden door in de lucht te schieten en met middelen om de oproer te verspreiden. Treffers werden geïdentificeerd.


Bij de activiteit in het Aqabat Jaber-kamp arresteerden de troepen nog een gezochte verdachte. Tijdens de activiteit gooiden verdachten stenen naar de strijdkrachten, die reageerden met middelen om de oproer te verspreiden.


Tijdens de activiteit in de stad Al-Ram vuurden verdachten vuurwerk af en gooiden stenen naar de strijdkrachten, die reageerden met middelen om de oproer te verspreiden. In de stad Biddu hebben de troepen een "Carlo" -pistool en een magazijn gelokaliseerd en in beslag genomen.


Foto IDF woordvoerder


Tijdens de activiteit gooiden verdachten stenen naar de strijdkrachten, die reageerden met middelen om de oproer te verspreiden.


De verdachten en wapens werden overgedragen aan veiligheidstroepen voor verdere verwerking.

50 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page