top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF en Shin Bet hebben zondagavond in Judea en VIDEO: Samaria 21 gezochte terroristen gearresteerd

Foto IDF woordvoerder


IDF en veiligheidstroepen kwamen zondagavond in actie om 21 gezochte terroristen te arresteren in Judea en Samaria en in de Bekaa Vallei.In Samua, Hebron en Beta arresteerden de strijders vier gezochte personen en namen ze drie draaibanken in beslag voor de productie van wapens, M-4, M-16, "Carlo" -geweren en ook terroristenfondsen.

Foto IDF woordvoerder


In Kalkilia arresteerden de troepen vier gezochte personen en namen een Carlo geweer en terreurfondsen in beslag, en in Beit Rima werd een ander gezochte persoon gearresteerd. In het Jaber-gebied werd een gezochte man gearresteerd die betrokken was bij de productie van explosieven.

Foto IDF woordvoerder


In Pukua arresteerden de strijders zes gezochte mannen, in Zurif werden drie gezochte mannen gearresteerd, en nogeens drie gezochte mannen werden gearresteerd in Beidou en Beit Ur a-Tatta.


De gezochte personen die werden gearresteerd en de terreurmiddelen die in beslag werden genomen, werden voor verdere behandeling overgedragen aan de veiligheidstroepen.


Tot nu toe zijn er sinds het begin van de oorlog ongeveer 4.150 gezochte personen gearresteerd in de Divisie Judea en Samaria en de Divisie Bekaa en Emekim. Ongeveer 1.750 van hen hebben banden met de terroristische organisatie Hamas.269 weergaven1 opmerking

1 commentaire


Henk Vinke
Henk Vinke
09 juil.

Was het niet onder een wasserij?

J'aime
bottom of page