top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF en veiligheidstroepen hebben afgelopen nacht 8 terreurverdachten aangehouden


Foto IDF-woordvoerderseenheid


De afgelopen nacht voerden IDF, ISA en Israëlische grenspolitie activiteiten uit om terrorisme te bestrijden om personen te arresteren die verdacht worden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten in Judea en Samaria, inclusief in de steden Jifna, Abu Dis, Bayt Lid, Azaria en de stad Hebron.


IDF-soldaten hebben een terreurverdachte aangehouden in het Qalandiya kamp. Tijdens de activiteit ontstond een gewelddadige rel. Tientallen Palestijnse relschoppers gooiden stenen en molotovcocktails naar de soldaten, waardoor hun leven in gevaar kwam. De soldaten reageerden met scherp vuur, volgens operationele procedures.


Tijdens operationele activiteiten in de stad Nablus om een ​​terreurverdachte te arresteren, werden in de omgeving schoten gehoord.


Daarnaast hebben de veiligheidstroepen twee illegale wapens in beslag genomen en meer wapens gevonden tijdens operationele activiteiten in de stad Bayt Rima.


IDF-soldaten opereerden ook in de stad Tamun en arresteerden een persoon die verdacht werd van betrokkenheid bij terroristische activiteiten.


In totaal zijn acht terreurverdachten 's nachts aangehouden.


De verdachten en in beslag genomen wapens zijn voor verdere verwerking overgedragen aan veiligheidstroepen.

64 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page