top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF en veiligheidsdienst hebben 11 terreurverdachten opgepakt en wapens en munitie in beslag genomen


Foto IDF-woordvoerderseenheid


De afgelopen avond en nacht hebben IDF-soldaten en veiligheidsdienst opnieuw in Judea en Samaria terreurverdachten gearresteerd en wapens in beslag genomen. O.a. in Anbata, A-Tira, Aqab, Mohamas, Eizariya en de stad Ramallah werd opgetreden.


In het dorp Mohamas werd een huis doorzocht dat eigendom is van de terrorist die dinsdag de car-ramming in Kochav Ya'akov heeft uitgevoerd, waarbij een vrouwelijke soldaat ernstig gewond raakte.


Daarnaast opereerden de troepen in het dorp Jaba om een ​​gezochte persoon te arresteren die verdacht wordt van betrokkenheid bij terroristische activiteiten. Tijdens de actie zijn in de omgeving geweerschoten gehoord. Tegelijkertijd werd tijdens een activiteit in het dorp Kafin een andere gezochte persoon gearresteerd.


Foto IDF-woordvoerderseenheid


De soldaten arresteerden twee gezochte terreurverdachten in het dorp Orif. Tijdens de operatie vonden de strijders illegale wapens en oorlogsmiddelenmunitie en andere militaire voorwerpen. Ook arresteerden de soldaten een andere verdachte in het dorp Asira al Kabaliya.


Daarnaast opereerden de troepen in de dorpen El Power, Dora en Dhariya om nog drie gezochte personen te arresteren.


De gearresteerde gezochte personen werden overgebracht naar de veiligheidsdiensten voor verder onderzoek.35 weergaven0 opmerkingen

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page