top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF en veiligheidsdiensten hebben opnieuw terreurverdachten aangehouden


Foto IDF-woordvoerderseenheid


De afgelopen avond en naccht hebben IDF, ISA en Israëlische grenspolitie activiteiten uitgevoerd op verschillende locaties in Judea en Samaria, waaronder de steden Abwein, Bidu, Bayt Rima, Surif en in de stad Nablus.


De troepen waren ook actief in de steden Khirbet Dir Sa'aida en Khirbet Hatrit om illegale militaire uitrusting en arresteerden een vermeende terrorist met een illegaal AK-47 aanvalsgeweer.


Tijdens de activiteit in de stad Azzun hebben de troepen een andere terreurverdachte aangehouden. 'S Nachts zagen de soldaten een verdachte een explosief naar hen slingeren, grenzend aan de stad Nabi Saleh. De soldaten reageerden met scherp, er werd een treffer vastgesteld.


Later zagen de soldaten meerdere verdachten die met scherp schoten richting de oversteekplaats van Salem. De soldaten reageerden met scherp op de verdachten, er werd een treffer vastgesteld.


De soldaten zagen een van de verdachten op de vlucht slaan. De militairen gingen op zoek naar de verdachte.


Tijdens de huiszoekingen zagen de soldaten een verdachte in de stad Rumana en omsingelden ze met speciale middelen de woning waarin de verdachte zich verstopte. De soldaten hebben de verdachte uiteindelijk aangehouden.


Er werden geen IDF-verwondingen gemeld.


De verdachten en in beslag genomen wapens zijn voor verdere verwerking overgedragen aan veiligheidstroepen.

53 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page