top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF en veiligheidstroepen hebben 12 terreurverdachten opgepakt en illegale wapens gevonden


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Ook de afgelopen nacht hebben IDF, ISA en Israëlische grenspolitie antiterreuractiviteiten uitgevoerd in een aantal locaties in Judea en Samaria, waaronder in de steden Huwara, Salim, Birzeit, Al-Yamun en Einabus.


De Israëlische grenspolitie en IDF-troepen hebben drie terreurverdachten aangehouden in de stad Jenin. Tijdens de activiteit werden stenen en molotovcocktails naar de troepen geslingerd, waardoor hun leven in gevaar kwam. In de omgeving werden ook schoten gehoord. De Israëlische grenspolitie heeft met scherp terug geschoten.


IDF-soldaten hebben drie terreurverdachten aangehouden in de stad Ramallah. Tijdens de activiteit werden stenen en molotovcocktails naar de troepen geslingerd, waardoor hun leven in gevaar kwam.


De veiligheidstroepen hebben illegale wapens gevonden en in beslag genomen tijdens antiterreuractiviteiten in de stad al-Mughayyir. Twee verdachten die de veiligheidstroepen aanvielen, werden ook aangehouden.


Bovendien werden tijdens antiterreuractiviteiten in de stad Deir Abu Masha'al twee terreurverdachten aangehouden en werden illegale wapens gevonden en in beslag genomen. IDF-soldaten namen ook een voertuig in beslag dat werd gebruikt voor terroristische activiteiten.


In totaal zijn 12 personen die verdacht worden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten 's nachts aangehouden.


Er werden geen IDF-verwondingen gemeld.


De verdachten zijn voor verdere behandeling overgedragen aan de veiligheidsdiensten.

49 weergaven0 opmerkingen
bottom of page