top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF gaat door in Gaza en heeft een gebouw van de Al-Noor-organisatie vernietigd en terrorist Salame Barake geëlimineerd

Foto IDF woordvoerder


De IDF zet de precieze, op inlichtingen gebaseerde gerichte operaties in de gebieden van Rafah voort. IDF-troepen hebben talloze wapens in het gebied gelokaliseerd, waaronder ondergrondse tunnelschachten, vuurklare raketten, explosieven, AK-47-geweren en andere militaire uitrusting.


Troepen blijven ook opereren in de centrale Gazastrook, waar ze de terroristische infrastructuur vernietigden die een bedreiging vormde voor de strijdkrachten in het gebied. De troepen vonden ook een wapenopslagplaats met daarin tientallen raketonderdelen.

Bovendien werd een terroristische cel die RPG's op de troepen afvuurde, geëlimineerd in een gezamenlijke inspanning van grond- en luchttroepen.


Donderdag raakten IAF-vliegtuigen een bouwwerk van de Al-Noor-organisatie in het gebied van Daraj Tuffah. Deze organisatie wordt geclassificeerd als een terroristische organisatie, op basis van de gelden die zij aan Hamas overmaakt.

Screenshot IDF


Miljoenen dollars werden gebruikt voor terroristische aanslagen als onderdeel van de activiteiten van de organisatie bij het financieren van Hamas-terroristen.

Als onderdeel van haar activiteiten ontvangt de organisatie geld van verschillende terroristische groeperingen en stuurt deze door naar de families van Hamas-terroristen die zijn geëlimineerd of gevangen zitten in Israël.


Eerder deze week hebben IAF-straaljagers de terrorist Salame Barake aangevallen en geëlimineerd, een Hamas-agent in het oostelijke Khan Yunis-bataljon en hoofd Financiën bij de Hamas-politie.

489 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page