top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft 10 terreurverdachten gearresteerd en een hoeveelheid wapens in beslag genomen


Foto IDF woordvoerder


De soldaten van de IDF en de Shin Bet hebben maandagavond tien gezochte personen in Judea en Samaria gearresteerd en namen tegelijkertijd veel wapens in beslag.


In de dorpen Yavd en Askar arresteerden de soldaten twee gezochte mannen. Een andere gezochte persoon werd gearresteerd in de stad Nablus, tijdens deze werd er op de soldaten geschoten.


Tijdens een operatie in de stad Jenin arresteerden de strijders twee gezochte mannen en lokaliseerden en namen ze een M-16-wapen in beslag. Tijdens de activiteit in het vluchtelingenkamp Jilzon arresteerden de strijdkrachten een gezochte persoon. Tijdens die activiteit ontstond er een gewelddaige demonstratie, de strijdkrachten reageerden met maatregelen om de demonstraties uiteen te drijven.


In het dorp Khirbat al Ashkar arresteerden de strijders twee gezochte mannen, lokaliseerden en namen ze jachtwapens, geïmproviseerde granaten, munitie en militaire uitrusting in beslag.


Foto IDF woordvoerder


Tijdens een operatie gisterenavond in Kfar Hizma hebben overvallers van de politie van Jeruzalem twee gezochte personen gearresteerd, drie wapens, drie patronen en messen gelokaliseerd en in beslag genomen.


Tijdens de activiteit ontwikkelde zich een gewelddadige demonstratie in het gebied. De strijdkrachten reageerden met maatregelen om de demonstratie uiteen te drijven.


De gezochte personen die werden gearresteerd en de wapens die in beslag werden genomen, werden voor verdere behandeling overgedragen aan de veiligheidstroepen.

58 weergaven1 opmerking

1 Comment


HansLa23+
Oct 02, 2023

Fijn dat deze “vrijheidsstrijders” in een cel kunnen gaan nadenken

Like
bottom of page