top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft 13 gezochte personen gearresteerd en draaibanken en wapens in beslag genomen


Foto IDF woordvoerder


De soldaten van de IDF en Shin Bet arresteerden de afgelopen avond en nacht in Judea en Samaria 13 gezochte personen en namen wapens in beslag terwijl bij een brigadeoperatie in Hebron niet alleen wapens, maar ook vier draaibanken voor de productie van wapens in beslag werden genomen.


De strijdkrachten arresteerden elf gezochte personen in de steden Qalqilya, Tubas en Nablus, in de dorpen Beit Deku, Beit Omer en Shiu' en in het vluchtelingenkamp Deheisha.


Tijdens de operatie van de troepen in de stad Kalkilia schoten verdachten, gooiden stenen en gooiden een explosief naar de strijdkrachten, die reageerden met maatregelen om de demonstraties uiteen te drijven. In het dorp Beit Deko en de stad Nablus gooiden verdachten stenen naar de strijdmacht, die reageerde met maatregelen om demonstraties uiteen te drijven.


In de stad Tubas hebben de troepen drie wapens en militair materieel gelokaliseerd en in beslag genomen. In de omgeving werden geweerschoten gehoord.


Foto IDF woordvoerder


In het dorp Beit Omer hebben de strijdkrachten twee wapens van het type Carlo gelokaliseerd en in beslag genomen.


Foto IDF woordvoerder


Bovendien gooiden verdachten tijdens de activiteiten van de strijdkrachten in het vluchtelingenkamp Deheisha en in het dorp Sheyoch stenen naar de strijdkrachten, waarbij een militair voertuig licht beschadigd werd.


Bij een operatie om munitie in de stad Hebron in beslag te nemen, arresteerden de strijdkrachten twee gezochte mannen. De strijders namen ook een M16, wapenonderdelen, een jachtgeweer en vier draaibanken voor de productie van wapens in beslag.


Foto IDF woordvoerder


De gezochte personen die werden gearresteerd en de in beslag genomen wapens werden voor verdere behandeling overgedragen aan de veiligheidstroepen.
43 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page