top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft 14 gezochte personen in Judea en Samaria gearresteerd

Foto IDF woordvoerder


IDF-troepen en de Shin Bet hebben maandagavond veertien gezochte personen gearresteerd Judea en Samaria en in de Bekaa Vallei.


In het Kharbata-gebied arresteerden de strijders een gezochte man en namen een M16-wapen en ongeveer NIS 100.000 aan terroristenfondsen in beslag. Tijdens de operatie schoten de strijders op een terrorist die stenen naar hen gooide, er werd een treffer gedetecteerd.

Foto IDF woordvoerder


Tijdens een bataljonsoperatie in de omgeving van Kozra hebben de strijders een gezochte man gearresteerd, veel verdachten ondervraagd en vier pijpbommen vernietigd die zich in het gebied bevonden.


In het Nablus-gebied namen de troepen een 'Carlo'-geweer en materiaal voor het maken van aanvallen in beslag en vernietigden ze een aanval die in het gebied was gevonden. Tijdens de activiteit raakte een IDF-soldaat matig gewond als gevolg van een operationeel ongeval en werd hij doorverwezen voor medische behandeling in een ziekenhuis, zo werd zijn familie geïnformeerd.


Foto IDF woordvoerder


In Jericho arresteerden de strijders een gezochte man die betrokken was bij de vervaardiging van explosieven. In Deir Tzamat en Badna arresteerden de strijdkrachten drie gezochte personen en namen ze wapens en andere zaken voor terrorisme in beslag. Twee gezochte personen werden gearresteerd in de gebieden Singil en Bidu van de Binyamin-divisie, samen met een andere gezochte persoon die werd gearresteerd in het Husan-gebied van de Etzion-divisie.


De gearresteerde gezochte personen en de in beslag genomen oorlogsmiddelen zijn voor verdere verwerking overgedragen aan de veiligheidstroepen.

219 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page