top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft 14 terreurverdachten gearresteerd en wapens in beslag genomen

Foto IDF woordvoerder


Dinsdagavond hebben IDF-reservestrijders en Shin Bet in een terreurbestrijdingsoperatie in het vluchtelingenkamp Nur al-Shams in Judea en Samaria 14 gezochte personen gearresteerd en wapens en geld in beslag genomen.


Foto IDF woordvoerder


Tijdens de activiteit in het vluchtelingenkamp Nur al-Shams werd een terroristenploeg geïdentificeerd die explosieven naar de strijdkrachten gooide. Een vliegtuig van de luchtmacht viel de ploeg aan.

De strijdkrachten ontdekten en vernietigden explosieven aan de zijkanten van de wegen die bedoeld waren om onze strijdkrachten schade toe te brengen, arresteerden drie gezochte personen en namen wapens en terroristische fondsen in beslag.


Foto IDF woorddvoerder


Ook in het vluchtelingenkamp Deheisha van de Etzion Brigade namen de troepen apparatuur in beslag bij een drukpers die opruiend materiaal drukte voor de terreurorganisaties Hamas en Rafan. De gearresteerde gezochte personen werden overgebracht voor verder onderzoek door de veiligheidstroepen.


Tot nu toe zijn er sinds het begin van de oorlog ongeveer 2.550 gezochte personen gearresteerd in de Divisie Judea en Samaria en de Divisie Bekaa en Valleien, van wie er ongeveer 1.300 banden hebben met Hamas.


203 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page