top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft 15 terreurverdachten gearresteerd in Judea en Samaria


Foto IDF-woordvoerder


De soldaten van de IDF, de Shin Bet en de Mageb werkten woensdagavond samen om 15 gezochte terreurerdachten te arresteren in Judea en Samaria.


De strijders arresteerden een gezochte man in het dorp Nur al-Shams en vonden geïmproviseerde wapens, wapenonderdelen en militair materieel. Tijdens de activiteit werd er veel geschoten en werden explosieven en molotovcocktails gegooid naar de strijdmacht die terug reageerde naar de bron van de schietpartij.


Een andere gezochte persoon werd gearresteerd in het dorp Doha. Tijdens een proactieve operatie in het dorp Al Mu'air hebben de troepen Carlo-type wapens, militaire uitrusting en munitie gelokaliseerd en in beslag genomen.


Foto IDF-woordvoerder


De strijders arresteerden drie verdachten in de stad Hebron en in het dorp Dora. Twee andere gezochte personen werden gearresteerd in de dorpen Tamon en Tubas.


Tijdens de activiteit in het dorp Tubas waren er vuurgevechten en ontwikkelde zich een gewelddadige wanorde in het gebied. Er was lichte schade aan militair materieel. Het verkopen van een claim over een Palestijn die gewond raakte tijdens de activiteit.


Foto IDF-woordvoerder


De gearresteerde gezochte personen en de in beslag genomen wapens werden voor verdere verwerking overgedragen aan de veiligheidstroepen.


72 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page