top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft 17 terreurverdachten gearresteerd


Foto IDF-woordvoerder


De afgelopen avond en nacht hebben IDF en grenspolitie terreurbestrijdingsactiviteiten uitgevoerd in diverse plaatsen in Judea en Samaria en in totaal 17 terreurverdachten gearresteerd.


IDF en de Israëlische grenspolitie voerden terrorismebestrijdingsactiviteiten uit in het Dheisha kamp en arresteerden daar zes personen die verdacht worden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten.


Tijdens de activiteit ontstond er een gewelddadige oproer waarbij stenen, explosieven en molotovcocktails naar de strijdkrachten werden geslingerd, die reageerden door in de lucht te schieten en middelen voor het verspreiden van oproer te gebruiken. Een IDF-officier raakte lichtgewond door de geslingerde stenen en werd geëvacueerd naar een ziekenhuis voor medische behandeling. Zijn familie is op de hoogte gebracht.


De troepen arresteerden nog twee verdachten in de steden Doha en Abu Dis.


Foto IDF-woordvoerder


De veiligheidstroepen arresteerden zes voor terreur gezochte personen in de steden Jalbun, Kafr Dan, Nur Shams, Salem en Deir al-Hatab.


De veiligheidstroepen arresteerden ook twee gezochte verdachten in de steden Beit Surik en Beit Ur al-Tahta. Tijdens de activiteit in de stad 'Arura ontstonden rellen en werden er schoten gehoord in de omgeving. Bovendien arresteerden IDF-soldaten een gezochte verdachte in de stad Rantis.


De gezochte verdachten werden overgedragen aan veiligheidsdienst voor verder verhoor.58 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page