top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft 19 terreurverdachten gearresteerd waarvan er 9 Hamas lid waren


Foto IDF woordvoerder


De IDF en Shin Bet hebben vrijdagavond 19 gezochte personen in Judea en Samaria gearresteerd waarvan er negen terroristen van Hamas waren. Ook werden weer waoens in beslag genomen.


Tijdens arrestaties in Beit Pajer in Sheva Zion werden drie geïmproviseerde wapens in beslag genomen. In Shvicha in Mensha werd een jachtwapen in beslag genomen, tijdens de operatie werd een schot afgevuurd op de troepenmacht, die reageerde door de verdachte neer te schieten. Tijdens de arrestaties in Beta in Yehuda werden een M16-wapen, een Carlo-geweer en een pistool in beslag genomen.


Foto IDF woordvoerder


Tijdens de activiteit in Kalkiliya in Efraim waren er ongeregeldheden, waaronder het gooien van stenen, explosieven en molotovcocktails naar de strijdkrachten die reageerden met middelen om demonstraties uiteen te drijven en te schieten. Er werden verwondingen ontdekt.


In de stad Anta, in het dorp Jalma en in de steden Yatta en Kalkilia hebben de strijdkrachten munitie en militair materieel in beslag genomen.


Foto IDF woordvoerder


Tot nu toe zijn er sinds het begin van de oorlog ongeveer 1.560 gezochte personen gearresteerd in de Divisie Judea en Samaria en de Divisie Bekaa en Valleien, van wie er ongeveer 940 banden hebben met de terroristische organisatie Hamas

299 weergaven0 opmerkingen
bottom of page