top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft 20 terreurverdachten gearresteerd en wapens en geld in beslag genomen


Foto IDF-woordvoerder


De soldaten van de IDF en de Shin Bet werkten maandagavond samen om in totaal 20 gezochte personen te arresteren in heel Judea en Samaria en tijdens een operatie om wapens te lokaliseren in Hebron, vonden de soldaten wapens en munitie en geld.


Bij activiteiten in verschillende plaatsen in Judea en Samaria werden 11 gezochte terreurverdachten gearresteerd.


Bij de activiteiten in de dorpen Bir Zeit, Ojah, Beit Fajar, Husan, Kabatia en in de stad Bethlehem werden zes gezochte personen gearresteerd en militaire uitrusting en wapens in beslag genomen.


Foto IDF-woordvoerder


Tijdens de activiteit in het dorp Kabatia verbrandden verdachten banden, schoten en gooiden explosieven naar de strijdkrachten, er werd lichte schade toegebracht aan IDF-voertuigen. Als reactie hierop schoten de soldaten op de verdachten en werden verwondingen ontdekt.


Tijdens een operatie om wapens te lokaliseren in de stad Hebron in de Yehuda-divisie, arresteerden de strijders drie gezochte mannen, lokaliseerden en namen M-16-wapens, een geweer, wapenonderdelen, militaire uitrusting, munitie en terroristische fondsen in beslag.


Foto IDF-woordvoerder


De gearresteerde gezochte personen en de in beslag genomen wapens werden voor verdere behandeling overgedragen aan de veiligheidstroepen
61 weergaven0 opmerkingen
bottom of page