top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft 21 gezochte personen gearresteerd en huis terrorist in kaart gebracht


Foto IDF woordvoerder


Tijdens een operatie in het vluchtelingenkamp Jenin hebben IDF-troepen de twee huizen van de terrorist Ahmed Barkhat in kaart gebracht die tijdens een terreuraanval Meir Tamri op 30 mei 2023 heeft vermoord.


Tijdens de operatie hebben technische hulpmiddelen wegen blootgelegd waarvan werd vermoed dat er explosieven onder waren geplaatst om onze strijdkrachten te schaden. Bovendien arresteerden de strijdkrachten twee gezochte personen en gooiden terroristen explosieven naar de strijders die reageerden door terug te schieten.


Foto IDF woordvoerder


Tijdens de activiteiten van de strijdkrachten in het dorp Doha van de Etzion Brigade werden twee drukkerijen die opruiend materiaal voor de terroristische organisatie Hamas drukten gesloten en verzegeld.


Foto IDF woordvoerder


Tijdens de activiteit in het dorp gooiden verdachten explosieven en stenen naar de strijdkrachten die reageerden door terug te schieten. Er werd een verwonding geconstateerd.


In Kfar Zurif werden een M-4-wapen, patronen en munitie gevonden. Bovendien hebben de strijders in het Talfit-dorp van de Samariabrigade een wapen van het type Carlo gelokaliseerd en in beslag genomen.


Foto IDF woordvoerder


Tijdens de operatie in het vluchtelingenkamp Qalandiya arresteerden de strijdkrachten twee gezochte personen, waarbij demonstranten gingen demonstreren. De strijdkrachten reageerden met maatregelen om demonstraties uiteen te drijven.


De gezochte personen die werden gearresteerd, werden overgebracht voor verder onderzoek door de veiligheidstroepen.


257 weergaven0 opmerkingen

Commenti


bottom of page