top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft 21 gezochte personen gearresteerd en wapens in beslag genomen

Foto IDF woordvoerder


De soldaten van de IDF en de Shin Bet arresteerden 21 gezochte personen in heel Judea en Samaria en in de Bekaa Vallei en namen weer wapens in beslag.


Tijdens een operatie in de stad Tubas werden 14 gezochte personen gearresteerd en werden wapens in beslag genomen en militair materiaal meegenomen.

Foto IDF woordvoerder


Daarnaast lagen er delen van wapens, een airsoftgeweer, munitie en militair materieel in de stad Nablus, het vluchtelingenkamp Qalandiya en in het dorp Kalil. In het dorp Burka 7 gezochte personen gearresteerd en werden gasgranaten, militair materieel en een aantal explosieven gevonden en door de strijdkrachten vernietigd.


Foto IDF woordvoerder


In totaal zijn zes wapens en twee airsoftpistolen in beslag genomen. De gearresteerde gezochte personen werden overgebracht voor verder onderzoek door de veiligheidstroepen


Foto IDF woordvoerder


Tot nu toe zijn er sinds het begin van de oorlog ongeveer 2.200 gezochte personen gearresteerd in de Divisie Judea en Samaria en de Divisie Bekaa en Valleien, van wie er ongeveer 1.180 banden hebben met de terroristische organisatie Hamas.

284 weergaven0 opmerkingen
bottom of page