top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft 21 terreurverdachten gearresteerd van wie 6 Hamas lid bleken en wapens gevonden


Foto IDF woordvoerder


IDF en veiligheidstroepen hebben donderdagavond in Judea en Samaria 21 gezochte personen gearresteerd, van wie er zes banden hebben met de terroristische organisatie Hamas. Verder hebben ze de huizen van de drie terroristen van de aanslag van donderdag in kaart gebracht en veel wapens gevonden.Tijdens een uitgebreide terrorismebestrijdingsoperatie in het vluchtelingenkamp Jenin, onder het bevel van de Kafir brigade in Manasha en geleid door de inlichtingendienst van de Shin Bet, hebben de specialisten van de IDF gebruiksklare explosieven blootgelegd die onder en aan de zijkanten van de weg waren geplaatst. met als doel de strijdkrachten te schaden.


Een IDF-vliegtuig viel een groep gewapende terroristen aan die op onze strijdkrachten schoten en hen in gevaar brachten, naast de terroristen die werden geneutraliseerd nadat ze op onze strijdkrachten hadden geschoten en explosieven hadden gegooid.


Foto IDF woordvoerder


Bovendien werden in de door de strijdkrachten doorzochte gebouwen veel munitie, militaire uitrusting en technologische middelen gevonden die door de terroristische organisaties werden gebruikt.


Foto IDF woordvoerder


Ook opereerden IDF-troepen gedurende de nacht in de stad Hebron in de Judea-divisie om het huis in kaart te brengen van de drie terroristen die gisteren de schietpartij bij het tunnelcontrolepunt uitvoerden, waarbij wijlen korporaal Avraham Patna werd gedood.


Sinds het begin van de oorlog zijn ruim 1.750 gezochte personen gearresteerd in de Divisie Judea en Samaria en de Divisie Bekaa en Valleien, waarvan ongeveer 1.050 banden hebben met de terroristische organisatie Hamas


324 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page