top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft 34 gezochte personen gearresteerd waarvan 8 Hamas lid bleken


Foto IDF woordvoerder


De afgelopen avond en nacht hebben IDF en veiligheidsdiensten in Judea en Samaria 34 gezochte personen gearresteerd, waarvan er 9 lid van Hamas bleken te zijn en wapens en een draaibank voor het maken van wapens in beslag genomen/.


Bij de operatie in het dorp Beit Rima arresteerden de strijders tien gezochte personen en ondervroegen ze nog meer verdachten, tijdens de activiteit van de strijdkrachten in de stad Kalkilia werd een gezochte persoon gearresteerd. Toen terroristen op de strijdmacht schoten en een bom naar hen gooiden, en bovendien stenen gooiden naar de strijdmacht, reageerde die door terug te schieten, en werden verwondingen geconstateerd.


Bij een operatie van de Etzion Brigade in Kfar Seir werden acht gezochte personen gearresteerd, werden veel verdachten ondervraagd en werden terroristische gelden geconfisqueerd. Verdachten gooiden stenen en vuurden vuurwerk af naar de strijdkrachten, die reageerden door te schieten. Er is een treffer gedetecteerd.


In de stad Hebron hebben de troepen twee gezochte mannen, overvallers en drones, gearresteerd, gelokaliseerd en in beslag genomen. In het dorp A-Zavidin werd munitie in beslag genomen. Bovendien arresteerden de troepen vier gezochte personen in het dorp Kalax en namen ze een jachtgeweer in beslag.


Foto IDF woordvoerder


Bij de activiteiten van de strijders in Jenin werd een gezochte man gearresteerd. Tijdens de operatie schoten gewapende mannen op de troepen en gooiden ze een explosief naar hen. De strijdkracht reageerde door te schieten. In de stad Jericho van de Bekaa en Emekim Brigade arresteerden de strijders twee gezochte mannen.


Tijdens de activiteit van de strijdkrachten in Nablus werden wapenonderdelen gelokaliseerd. Gewapende mannen schoten en gooiden explosieven naar de troepen. Tijdens de activiteit van gisteren in de huizendorpen hebben de strijders een draaibank voor de productie van wapens gelokaliseerd en in beslag genomen.


Draaibank. Foto IDF woordvoerder


De gezochte personen die werden gearresteerd, werden overgebracht voor verder onderzoek door de veiligheidstroepen.


Tot nu toe zijn er sinds het begin van de oorlog ongeveer 2.100 gezochte personen gearresteerd in de Judea en Samaria Divisie en de Bekaa Vallei, van wie er ongeveer 1.100 banden hebben met Hamas.270 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page