top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft 36 gezochte terreurverdachten gearresteerd van wie er 17 tot Hamas behoorden


Foto IDF woordvoerder


Troepen van de IDF en de Shin Bet arresteerden 36gezochte personen die verdacht worden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten en namen op veel locaties in Judea en Samaria wapens in beslag . 17 van de gearresteerden bleken agenten van de terreurorganisatie Hamas te zijn.


In de stad Kalkilia, in het gebied van de regionale divisie Ephraim, werd apparatuur in beslag genomen en werd een winkel gesloten die zich bezighield met opruiing en steun aan terrorisme. Tijdens de activiteit werd er geschoten op de troepen die terugschoten, er werden verwondingen gedetecteerd


Bovendien ondertekende de commandant van het Centrale Commando een bevel tot inbeslagname en sloop van het huis dat eigendom was van het hoofd van de terroristische organisatie Hamas, Salah al-Arori, in het dorp Arora.


Tot nu toe zijn sinds het begin van de oorlog ongeveer 1.030 gezochte personen gearresteerd in de Divisie Judea en Samaria en de Divisie Bekaa en Emekim, van wie er meer dan 670 banden hebben met de terroristische organisatie Hamas.

227 weergaven1 opmerking

1 Comment


Ton van Hagen
Oct 27, 2023

Klasse van deze geheime diensten

Like
bottom of page