top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft 41 terroristen opgepakt en wapens in beslag genomen


Foto IDF woordvoerder


Gedurende de nacht en tot in de ochtenduren opereerden veel IDF- en Shin Bet -troepen, onder leiding van de inlichtingendienst van de Shin Bet, op veel locaties in de Divisie Judea en Samaria en de Bekaa Brigade voor de bestrijding van terrorisme en arresteerden in totaal 41 gezochte personen.


Onder hen waren 29 gezochte leden van de terroristische organisatie Hamas die in 17 verschillende dorpen binnen het Centrale Commando werden gearresteerd


Tijdens een operatie om een ​​gezochte persoon van de terroristische organisatie Hamas in het dorp Kablan te arresteren, werd tijdens een vuurgevecht een verwonding van een schutter geconstateerd.


Bij een andere operatie om een ​​gezochte persoon van de terroristische organisatie Hamas in Kfar Halhol te arresteren, werden molotovcocktails naar de strijdkrachten gegooid, die reageerden door te schieten.


Tijdens een operatie om een ​​gezochte persoon van de terroristische organisatie GAP in Kfar Zurif te arresteren, ontstond er een gewelddadige onrust, werden wegen in het gebied geblokkeerd en schoten verdachten op de troepenmacht. De strijders reageerden door te schieten.


Foto IDF woordvoerder


Bovendien werden in heel Judea en Samaria nog drie GAP-activisten gearresteerd

Tijdens een arrestatie in Ezaria gooiden verdachten stenen en molotovcocktails naar de strijdkrachten, die reageerden door in de lucht te schieten.


Bij de activiteiten van de strijders in heel Judea en Samaria werden wapens, geweren, munitie en ladingen in beslag genomen.

350 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page