top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft 7 gezochte personen gearresteerd en wapens en draaibank in beslag genomen


Foto IDF woordvoerder


De afgelopen avond en nacht heeft de IDF samen met de Shin Bet in Judea en Samaria 7 gezochte personen gearresteerd en wapens en een draaibank in beslag genomen.


Bij een operatie van de Shomron Brigade in de stad Nablus arresteerden IDF reservisten vijf gezochte mannen, namen ze explosieven, een vuurwapen, verdovingsgranaten, patronen en militaire uitrusting in beslag. Daarnaast werden delen van een draaibank voor de productie van wapens gelokaliseerd en in beslag genomen. Tijdens de operatie schoten terroristen op de strijdmacht en gooiden ze een explosief naar hen. De strijdmacht reageerde door te schieten. Er is een treffer gedetecteerd. In de stad Yatta in de Yehuda-divisie namen de strijders technologische apparatuur in beslag die werd gebruikt door de terroristische organisatie Hamas.


Foto IDF woordvoerder


Tijdens een operatie in het dorp Bidya in Efraim arresteerden de strijders een gezochte man n namen ze bij huiszoekingen ook een Uzi-type geweer, een vuurwapen, patronen, wapenonderdelen en militaire uitrusting in beslag.

Tijdens de operatie in Kfar Sabah Al Khir werd een gezochte man gearresteerd en werden patronen, munitie en militair materieel gevonden. Tijdens de activiteiten in het dorp werd er geschoten en werd er een bom naar de politie gegooid.


Foto IDF woordvoerder


De gezochte personen die werden gearresteerd, werden overgebracht voor verder onderzoek door de veiligheidstroepen.


Tot nu toe zijn er sinds het begin van de oorlog ongeveer 2.100 gezochte personen gearresteerd in Judea en Samaria en de Bekaa Vallei, waarvan ongeveer 1.100 banden hebben met Hamas.245 weergaven2 opmerkingen

2 Comments


Cees Kapteijn
Dec 02, 2023

Een kolomboor is geen draaibank

Like

Henk Vinke
Henk Vinke
Dec 02, 2023

Ik heb ook zo'n jacket

Like
bottom of page