top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft acht terreurverdachten opgepakt


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Ook de afgelopen nacht opereerden de IDF en veiligheidsdiensten in Judea en Samaria, en hebben in verschillende plaatsen terreurverdachten opgepakt. De troepen opereerden ondermeer in de dorpen Kivia, Avod en Samua, en in de stad Hebron.


In de dorpen Esakhera, Rahma en Takou werden drie gezochte personen gearresteerd die verdacht werden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten.


In de dorpen Hizma en Beit Deko werd een luchtbuks in beslag genomen en arresteerden de troepen een gezocht persoon die verdacht werd van betrokkenheid bij terroristische activiteiten. Tijdens de operatie in Beit Deko ontwikkelde zich een gewelddadige wanorde richting de politie, die reageerde met maatregelen om de demonstraties uiteen te drijven.


Foto IDF-woordvoerderseenheid.


Tijdens de activiteit van de strijdkrachten in de stad Nablus schoten Palestijnse schutters op de soldaten, die terugschoten.


Bovendien werd er 's nachts een melding ontvangen van een passerend voertuig dat vuurde op een militaire positie nabij het dorp Nabi Saleh in het gebied van de regionale divisie Ephraim. Bij het doorzoeken van het gebied door de IDF-troepen werden rugzakken gevonden. Er vielen geen slachtoffers onder onze troepen en er werd geen schade aangericht.


Tijdens de activiteiten van de soldaten in de stad Kalkilia, werden vier gezochte terreurverdachten gearresteerd.


Alle gearresteerde verdachten werden overgedragen voor verhoor aan de veiligheidsdiensten.


47 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page