top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft afgelopen nacht 11 terreurverdachten gearresteerd en wapens in beslag genomen


Foto IDF-woordvoerderseenheid


De afgelopen nacht voerden IDF, ISA en de Israëlische politie activiteiten uit op het gebied van terrorismebestrijding op een aantal locaties in Judea en Samaria, waaronder in de steden Al-Khader, Hableh, Ni'lin en Beita.


Veiligheidstroepen opereerden in de stad Hebron en hielden vijf terreurverdachten aan. Bovendien hebben de troepen een M16-aanvalsgeweer en andere illegale wapens gevonden en in beslag genomen.


Bovendien opereerden IDF-soldaten in de stad Jalazone en hielden ze vier terreurverdachten aan. Tijdens de activiteit gooiden verschillende verdachten stenen en stenen naar de soldaten, die reageerden met scherp vuur.


Tijdens de activiteit in de stad Kafr 'Aqab gooiden verschillende verdachten stenen, staken vuurwerk af en schoten op voertuigen en troepen van de IDF en de Israëlische grenspolitie, die reageerden met middelen om de rellen te verspreiden en met scherp vuur. Er werden treffers vastgesteld.


In totaal zijn 11 personen die verdacht worden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten 's nachts aangehouden en is een aantal wapens gelokaliseerd en in beslag genomen. De verdachten en in beslag genomen wapens zijn voor verdere verwerking overgedragen aan veiligheidstroepen.


Er werden geen IDF-verwondingen gemeld.

43 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page