top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft afgelopen nacht 20 terroristen van Islamic Jihad op de Westbank opgepakt


Foto IDF-woordvoerderseenheid


De afgelopen nacht hebben IDF, ISA en de Israëlische grenspolitie antiterreuractiviteiten uitgevoerd om terroristen van de Palestijnse Islamitische Jihad in Judea en Samaria te arresteren.


Tijdens de antiterreuractiviteiten van de IDF werden in de steden Jenin, en ook in de steden Tzaida, Anaza en Ra'i, evenals in het vluchtelingenkamp Tulkarm, zes terreuragenten aangehouden die behoren tot de terroristische organisatie Islamitische Jihad. Tijdens de activiteit gooiden Palestijnse relschoppers IED's, explosieven, brandende banden en stenen naar IDF-soldaten. De soldaten reageerden met middelen om de rellen te verspreiden.


In de steden Jabal Mawalach, Al-Khader, Umm Asala en Bayt Fajar hebben IDF-soldaten zes terreuragenten aangehouden die behoren tot de terroristische organisatie Islamitische Jihad.


Daarnaast hebben IDF-soldaten drie terreuragenten aangehouden die behoren tot de terroristische organisatie Islamitische Jihad in de stad Nablus. Tijdens de antiterreuractiviteiten gooiden Palestijnse relschoppers stenen en IED's en schoten op IDF-soldaten.


Bovendien arresteerden IDF-soldaten tijdens IDF-activiteit in de regionale brigade "Judea" vier terroristische agenten die tot PIJ behoorden.


In totaal werden in Judea en Samaria ongeveer 20 verdachten van de terreurorganisatie Islamitische Jihad aangehouden.


Foto IDF-woorvoerderseenheid


De verdachten zijn voor verdere behandeling overgedragen aan veiligheidstroepen.


Er zijn geen IDF-verwondingen gemeld.


De activiteiten van de soldaten in het gebied van Judea en Samaria tegen de terroristische organisatie Islamitische Jihad gaan ook de komende dagen door.


58 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page