top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft afgelopen nacht 4 terreurverdachten opgepakt en illegale wapens in beslag genomen


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Ook de afgelopen nacht hebben IDF, ISA en de Israëlische grenspolitie antiterreuractiviteiten uitgevoerd op een aantal locaties in Judea en Samaria, waaronder in de steden Beita, Anata, Jabal Mualah en de stad Hebron.


Tijdens antiterreuractiviteiten in de stad Anata werden twee gezochte personen aangehouden die verdacht werden van terroristische activiteiten. Daarnaast namen de soldaten een groot aantal wapens in beslag, waaronder onderdelen van jachtgeweren, tijdschriften, messen en een militair vest. Tijdens de activiteit werden er stenen naar de soldaten geslingerd en werden schoten gehoord in het gebied. De soldaten reageerden met middelen om de rellen te verspreiden.


Tijdens antiterreuractiviteiten in de stad Qallil werden explosieven en stenen naar de soldaten geslingerd. De soldaten reageerden door waarschuwingsschoten in de lucht te lossen. Tijdens de activiteit werd een Airsoft pistool gevonden en in beslag genomen.


Tijdens IDF-activiteiten bij de Gush Etzion Junction werd een verdachte aangehouden. In het voertuig van de verdachte werden 20.000 shekels vermoedelijke terreurfondsen aangetroffen.


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Bovendien werden tijdens zoektochten naar illegale wapens in de stad Jabal Mualah ongeveer tien verdachten gezien die stenen naar IDF-soldaten gooiden, die reageerden met middelen om de rellen te verspreiden. Er is een treffer geconstateerd.


In totaal werden vier verdachten aangehouden en overgebracht naar veiligheidstroepen voor verder verhoor.


Er werden geen IDF-verwondingen gemeld.
40 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page