top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF heeft afgelopen nacht vier terreurverdachten opgepakt en wapens in beslag genomen


Foto IDF-woordvoerderseenheid


De soldaten van de IDF, de Shin Bet en de Special Forces opereerden afgelopen nacht op verschillende locaties in de Judea en Samaria, onder meer in de dorpen Teko en Beit Omer.


De IDF-troepen hebben afgelopen nacht een aantal wapens in beslag genomen in het dorp Jama'in in het gebied van de regionale divisie van Ephraim. Een van de in beslag genomen wapens werd gebruikt bij een schietaanval van een passerend voertuig op Israëlische voertuigen in het gebied van ​​het dorp Hawara in het gebied van de regionale divisie Shomron, op donderdag 8 september 202


Dit sluit een cirkel nadat de terroristen die de aanval uitvoerden vorige week werden gearresteerd door IDF-troepen in Kfar Jama'in onder leiding van de regionale brigade van Ephraim, en werden overgedragen aan de veiligheidstroepen voor onderzoek.


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Bij de activiteiten die werden gehouden in het dorp Jilzon en de stad Ramallah in het gebied van de regionale divisie Binyamin, arresteerden de troepen twee gezochte personen die verdacht werden van terroristische activiteiten.


De troepen waren ook actief in de dorpen Silat al Haratiya en Eilar in het gebied van de regionale divisie van Menasha en arresteerden nog twee gezochte personen.Alle verdachten zijn overgebracht naar de binnenlandse veiligheidsdienst.


Er werden geen slachtoffers onder de IDF-soldaten gemeld.
57 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page