top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft donderdag terrorist opgepakt die betrokken was bij verschillende schietpartijen


De in beslag genomen wapens. Foto IDF-woordvoerder


Eerder deze ochtend opereerden de strijdkrachten tijdens een gezamenlijke activiteit van de IDF, ISA en de Israëlische grenspolitie in de stad Shufa, grenzend aan de stad Tulkarm.


De gezochte verdachte Amir Khadijah werd gelokaliseerd als resultaat van nauwkeurige ISA-inlichtingen. De verdachte was betrokken bij een aantal schietpartijen op Israëlische gemeenschappen en veiligheidstroepen. De Israëlische grenspolitie opereerde om het appartement in de stad waar de verdachte zich verstopte te omsingelen.


Tijdens de aankomst van de strijdkrachten en de omgeving van het gebouw trok de gezochte verdachte een pistool in het appartement naar de strijdkrachten, die reageerden met scherp vuur. Er is een treffer vastgesteld.


Bovendien werd tijdens de actie zijn belangrijkste assistent aangehouden en voor verder verhoor overgedragen aan de veiligheidstroepen. Bovendien werden de wapens, een M-16-geweer en het voertuig dat door de gezochte verdachte werd gebruikt om terroristische activiteiten uit te voeren, in beslag genomen en overgebracht naar de ISA voor verdere verwerking.


Er werden geen IDF-verwondingen gemeld.

47 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page