top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft een assistent van een leider van terreurgroep Lions Den gearresteerd


Lions Den. Screenshot YouTube


Na inlichtingen van Inlichtingen-en Veiligheidsdienst (ISA) arresteerden de politiediensten van IDF, ISA en "Yamam" een gezochte persoon die verdacht werd van terroristische activiteiten in de stad Nablus.


Vanmorgen voerden de IDF, ISA en “Yamam”-politiediensten antiterroristische activiteiten uit in de stad Nablus om een gezochte persoon te arresteren die verdacht werd van terroristische activiteiten. De gezochte verdachte is Ahmed Massari, 19 jaar oud, een terroristische groepering "Lion's Den". De verdachte assisteerde Ibrahim Al-Nabulsi, een senior medewerker van de terroristische groep "Lion's Den", die tijdens een vuurgevecht met veiligheidstroepen om het leven kwam. De verdachte is ook betrokken bij recente terroristische activiteiten.


Met de komst van de ISA en de "Yamam"-politiediensten naar het gebouw waar de gezochte verdachte verbleef, vluchtte de verdachte weg en verstopte zich, gewapend, in een ander gebouw waar een aantal niet-betrokken burgers verbleef. De politie van "Yamam" ging het gebouw binnen en arresteerde de gezochte verdachte.


Tijdens de aanhouding namen de agenten een wapen en magazijnen in beslag die in het bezit van de verdachte waren.


Foto IDF-woordvoerder


Tijdens de activiteit slingerden verdachten stenen, molotovcocktails en explosieven naar de strijdkrachten, die met scherp op de gewapende verdachten reageerden. Treffers werden geïdentificeerd.


De gezochte verdachte is voor verder verhoor overgedragen aan de ISA.


Er werden geen IDF-verwondingen gemeld.


De veiligheidstroepen zullen resoluut blijven optreden om elke poging om de veiligheid van soldaten en Israëlische burgers in gevaar te brengen, te dwarsbomen.92 weergaven0 opmerkingen

Σχόλια


bottom of page