top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft een pinpoint operatie in Beit Hanoun om terroristen die zich schuilhielden in scholen te arresteren

Foto IDF woordvoerder


De afgelopen week voerden IDF- en ISA-troepen onder bevel van de Noordelijke Brigade van de Gaza-divisie een gerichte operatie uit in een civiel gebied in Beit Hanoun, naar aanleiding van aanwijzingen van de inlichtingendiensten over de aanwezigheid van terroristen in het gebied.

Foto IDF woordvoerder


De strijdkrachten voerden een gerichte inval uit in een centraal gebouw met twee faciliteiten die als scholen werden gebruikt, op basis van inlichtingen dat terroristen van de Hamas- en Islamitische Jihad-terroristenorganisaties zich in het gebouw bevonden en burgers die daar aanwezig waren als menselijk schild gebruikten.


Voordat de troepen het gebouw binnengingen, maakten de troepen mededelingen aan de burgers waarin ze hen opdroegen het gebouw voor hun veiligheid te verlaten.

De soldaten hebben op gerichte en nauwkeurige wijze een aantal agenten van de terroristische organisaties aangehouden, waarbij schade aan de burgerbevolking in het gebied werd vermeden.

Foto IDF woordvoerder


Bovendien werd tijdens de activiteit een aantal terroristen die probeerden de strijdkrachten schade toe te brengen, geëlimineerd.

411 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page