top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft in Judea en Samaria 9 terreurverdachten gearresteerd


Foto IDF woordvoerder


De soldaten van de IDF en de Shin Bet hebben dinsdagavond gewerkt om negen gezochte personen in Judea en Samaria te arresteren; in een operatie om het terrorisme in het vluchtelingenkamp El Arov tegen te gaan, hebben de troepen een gezochte persoon gearresteerd en hebben ze veel verdachten ondervraagt.


Tijdens een bataljonsoperatie om het terrorisme in het vluchtelingenkamp Al-Arov tegen te gaan, arresteerden de strijdkrachten een gezochte man en ondervroegen veel mannen. Tijdens de operatie gooiden verdachten een explosief en stenen naar de strijdkrachten. Er vielen geen slachtoffers onder onze strijdkrachten.


Tijdens de operatie in de dorpen Nahalin, Beit Rima, Sa'ir, Abu Dis en Zurif arresteerden de troepen acht gezochte mannen.


Foto IDF woordvoerder


Tijdens de activiteiten van de strijdkrachten in het dorp Zurif gooiden verdachten molotovcocktails naar de strijdkrachten en in het dorp Beit Rima werd een militair voertuig geraakt, het voertuig raakte beschadigd en een IDF-soldaat werd voor tests naar de eerste hulp gestuurd.


De gearresteerde gezochte personen werden voor verdere behandeling overgedragen aan de veiligheidstroepen.

29 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page