top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft op Westbank 49 pistolen gevonden en terreurverdachten gearresteerd

Foto IDF woordvoerder


Waarnemers van Eenheid 636 identificeerden gisteravond in de avond twee verdachten in het gebied van de Bekaa en Emekim Brigade in het bezit van 49 pistolen en een M-16 geweer.


Strijders van de Methyleen-eenheid van de IOSh MGB, de IDF-reservetroepen van het 5035-bataljon en de YTR-eenheid waren hier de afgelopen twee weken op voorbereid, met behulp van inlichtingeninformatie van het Yehuda-leger en de Shin Bet.


In het dorp Kiryot, in het gebied van de brigade, arresteerden de strijders een senior activist in de studenten cel van Hamas.


In het dorp Anbata in Menasha arresteerden de strijders twee gezochte mannen en lokaliseerden militair materieel en explosieven die werden vernietigd.

Foto IDF woordvoerder


De gezochte personen die werden gearresteerd en de oorlogsmiddelen die in beslag werden genomen, werden voor verdere behandeling overgedragen aan de veiligheidstroepen.


Tot nu toe zijn sinds het begin van de oorlog ongeveer 2.650 gezochte personen gearresteerd in de Divisie Judea en Samaria en de Divisie Bekaa en Valleien, van wie er ongeveer 1.300 banden hebben met de terroristische organisatie Hamas.

227 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page