top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft plaatsvervangend Hamas hoofd van het Khan Yunis-district en lid van de interne veiligheidsdienst, geëlimineerd

Foto IDF woordvoerder


De IDF en ISA hebben een hoge terroristische functionaris van de interne veiligheidsdienst van Hamas geëlimineerd die aanzienlijke terreuractiviteiten in de Gazastrook promootte en terreuraanslagen op Israëlisch grondgebied plande.


Afgelopen woensdag hebben IAF-straaljagers in het zuiden van Gaza, op basis van nauwkeurige inlichtingen van de IDF en ISA, Akram Abd Al-Rahman Husein Salamah aangevallen en geëlimineerd, een hoge terroristische agent van de interne veiligheidsdienst van Hamas.


Akram bekleedde verschillende sleutelposities in de Hamas organisatie, waaronder plaatsvervangend hoofd van het Khan Yunis-district.


Akram was ook verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren vaneen aanzienlijk aantal terreuraanslagen op Israëlisch grondgebied, en voor het aansturen van terreuractiviteiten in de Gazastrook die bedoeld waren om de terrorismebestrijdingsactiviteiten van de IDF te schaden.

655 weergaven1 opmerking

1 comentário


HansLa23+
06 de abr.

Het wordt druk daarboven 😎👍

Curtir
bottom of page