top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft twee betrokkenen bij schietpartij Huwara gearresteerd


Foto IDF-woordvoerder


IDF-troepen en Shin Bet-strijders en hun undercoveragenten opereerden vanochtend in de stad Nablus op basis van nauwkeurige Shin Bet-inlichtingeninformatie, en arresteerden twee verdachten van het helpen van de terrorist die de schietpartij in Huwara uitvoerde op 25 maart 2023, waarbij twee IDF-solodaten gewond raakten Het onderzoek naar de aanval wordt voortgezet.


Tijdens de operatie schoten de jagers terug op gewapende mannen die op hen schoten, er werden verwondingen ontdekt. Ook hebben de strijders militair materieel, een vuurwapen en munitie gelokaliseerd en in beslag genomen.


Bovendien hebben de troepen in de stad het voertuig gelokaliseerd en in beslag genomen van waaruit de schietaanval op 26 februari 2023 in Huwara werd uitgevoerd.


Gedurende de nacht arresteerden de troepen een gezochte persoon die verdacht wordt van betrokkenheid bij terroristische activiteiten in het dorp Wadi Siman.


De gearresteerde verdachten, het voertuig, de militaire uitrusting en het in beslag genomen wapen werden overgedragen aan de veiligheidsdienst voor verdere behandeling.


52 weergaven0 opmerkingen

Komentar


bottom of page