top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft vier terreurverdachten gearresteerd, auto's en wapens in beslag genomen


Foto IDF-woordvoerderseenheid


De afgelopen nacht hebben IDF-soldaten vier terrorismeverdachten gearresteerd en auto's en vuurwapens in beslag genomen op de Westelijke Jordaanoever.


Soldaten van de Israel Defense Forces (IDF) opereerden in het dorp Beit Omer en arresteerden twee gezochte personen die verdacht werden van het uitvoeren van terroristische activiteiten.


Tijdens de operatie van de strijdkrachten in het dorp Beit Ur a-Tatta werden twee gezochte terroristen gearresteerd en werden M16-geweren en andere wapens in beslag genomen.


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Bovendien arresteerden Israëlische soldaten in de dorpen Kharbat Carmel en Beit Awa een vermoedelijke terrorist en namen 13 gestolen voertuigen en een geïmproviseerd machinepistool van het type "Carlo" in beslag.


Er zijn geen Israëlische soldaten gewond geraakt bij de arrestaties die deel uitmaken van de "Break the Wave"-antiterrorismeoperatie, bedoeld om het opkomend tij van Palestijns terrorisme op de Westelijke Jordaanoever, Oost-Jeruzalem en elders in te dammen. De aangehouden verdachten zijn voor verder onderzoek naar de veiligheidsdiensten overgebracht.

38 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page