top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft vier terreurverdachten opgepakt en bij gevecht is een Palestijn gedood


Foto IDF-woordvoerderseenheid


De IDF en veiligheidsdiensten zijn de afgelopen nacht ingezet om vier terreurverdachten te arresteren in Jenin en Hebron. Bij gevechten die daarop volgden is een Palestijn,19, om het leven gekomen, volgens het ministerie van Volksgezondheid van de Palestijnse Autoriteit.


In Jenin een man van in de twintig, door Palestijnse media geïdentificeerd als Baraa Alowna, gearresteerd.


Een video gepubliceerd door Palestijnse media toonde Alowah die probeerde troepen te ontvluchten terwijl hij naar een militair voertuig werd geëscorteerd.

Op videobeelden van het toneel is te zien hoe zwaar geweervuur ​​wordt gericht op Israëlische troepen die actief zijn in de stad op de Westelijke Jordaanoever, waarbij Israëlische troepen terugschieten. De IDF-woordvoerderseenheid verklaarde vrijdag dat er ook explosieven naar Israëlische troepen werden gegooid. Bij de gevechten zijn geen Israëlische gewonden gevallen.

Daarnaast opereerden de troepen in de dorpen Tormosayya en Deir Jarir in Htmar Binyamin en arresteerden ze twee gezochte personen die verdacht werden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten.


Er waren geen gewonden bij de IDF-troepen, de gearresteerde gezochte personen werden overgebracht voor verder onderzoek door de veiligheidstroepen

60 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page