top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft vijftien gezochte terreurverdachten gearresteerd, waarvan er 4 tot Hamas behoorden


Foto IDF woordvoerder


Gedurende de nacht arresteerden de Special Forces van de IDF en de Shin Bet vijftien gezochte personen in Judea en Samaria die verdacht werden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten, waaronder vier terroristen die tot de terroristische organisatie Hamas behoorden.


Bij de operatie om terrorisme in eigen land tegen te gaan, werden tientallen verdachten ondervraagd en huizen doorzocht op wapens waarbij veel militair materieel werd gevonden.


Tijdens de operatie waren er gewelddadige ongeregeldheden, waaronder het gooien van stenen naar de troepen en het blokkeren van wegen. De strijders reageerden door te schieten waarbij een aantal gewond raakten. v


Wapens, granaten en munitie werden in beslag genomen in het dorp El Fawar in de Yehuda-divisie


Foto IDF woordvoerder


In de stad Bethlehem vonden de strijders een geweer, een geïmproviseerd pistool, munitie en namen ze een gestolen motorfiets in beslag.


Foto IDF woordvoerder


Tot nu toe zijn sinds het begin van de oorlog ruim 1.300 gezochte personen gearresteerd in de Divisie Judea en Samaria en de Divisie Bekaa en Valleien, van wie er ruim 800 banden hebben met de terroristische organisatie Hamas.

261 weergaven0 opmerkingen
bottom of page