top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF houdt 11 terreurverdachten aan en vindt wapens en grote geldbedragenFoto IDF-woordvoerderseenheid


De afgelopen nacht hebben IDF, ISA en de Israëlische grenspolitie antiterreuractiviteiten uitgevoerd op een aantal locaties in Judea en Samaria, waaronder in de steden Silwad, Kadum en Hableh.


Tijdens operationele activiteiten in de stad Hebron hebben IDF-soldaten een persoon aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij terroristische activiteiten, en een "Carlo"-machinepistool en ander wapentuig in beslag genomen. De Israëlische grenspolitie heeft ook meer dan 100.000 Shekel (€ 28.000) aan fondsen geconfisqueerd die bestemd waren voor terreuractiviteiten.


Daarnaast hebben IDF-soldaten drie terreurverdachten aangehouden in de stad Tul-Karem. De soldaten waren ook actief in de stad Shuweika om een ​​extra verdachte te arresteren en illegale wapens in beslag te nemen.


Daarnaast hebben de veiligheidstroepen een terroristische verdachte aangehouden en verschillende illegale wapens in de stad Bethlehem in beslag genomen.


In totaal zijn 11 personen die verdacht worden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten 's nachts aangehouden. Wapens en fondsen die werden gebruikt voor terreuractiviteiten werden ook in beslag genomen. Er werden geen IDF-verwondingen gemeld.


De verdachten en de in beslag genomen fondsen en wapens zijn voor verdere verwerking overgedragen aan de veiligheidstroepen.
55 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page