top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF J6 en Cyber ​​Defense Directorate officieel overgegaan naar het US Central Command (CENTCOM)


IDF Chief Signal Officer, BG Yossi Karadi (R), en hoofd van USCENTCOM J3/6, Kolonel O'Neil (L). Foto IDF-woordvoerderseenheid.


Donderdag werd een ceremonie gehouden om de herschikking van het J6 & Cyber ​​Defense Directoraat van EUCOM naar CENTCOM te markeren. De ceremonie vond plaats bij het IDF Signal Corps Memorial en werd geleid door de IDF Chief Signal Officer, BG Yossi Karadi, de directeur van de EUCOM C4/Cyber ​​(EJC6), BG (*) Chad Radugue en hoofd van USCENTCOM J3/6 , Kolonel O'Neil.


Daarnaast ontmoette de directeur van de EUCOM C4/Cyber ​​(EJC6), als onderdeel van zijn bezoek aan Israël, het hoofd van de IDF J6 en het directoraat voor cyberdefensie, generaal-majoor Eran Niv. De herschikking van de IDF van EUCOM naar CENTCOM maakt de versterking van de strategische en technologische samenwerking tussen de twee naties mogelijk.


Bovendien, vorige maand, LTC "O." werd benoemd tot IDF Liaison Officer van het US Cyber ​​Command namens de Spectrum and Cyber ​​​​Defense Division van het J6 en Cyber ​​Defense Directorate. Dit is de eerste benoeming in zijn soort, die de versterking van de samenwerking tussen de IDF en het Amerikaanse Cyber ​​Commando weerspiegelt. Als onderdeel van zijn rol, LTC "O." zal de routine- en noodactiviteiten op het gebied van cyberdefensie tussen de twee legers coördineren, de operationele samenwerking versterken en de uitwisseling van operationele kennis vergemakkelijken.


IDF Chief Signal Officer, BG Yossi Karadi: "'De samenwerking tussen de twee organisaties vertegenwoordigt meer dan 20 jaar technologische samenwerking en diepe vriendschap tussen partners die hun gedeelde missie begrijpen - het ontwikkelen en bouwen van een sterke defensieve architectuur voor de staat Israël. Ondanks het feit dat de officiële herschikking naar CENTCOM slechts nu gebeurt, bestaat het partnerschap tussen onze organisaties al vele jaren en we kijken ernaar uit om ons werk met u voort te zetten.''46 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page